Асоціації Відродження Грицева – 17 років

27 грудня 2015 року в затишному і вже передноворічному актовому залі Грицівської Школи Сприяння Здоров’ю зібралися мешканці громади Грицева та Корпилівки. Із 32 зареєстрованих учасників зустрічі – члени ГО Асоціація «Відродження Грицева», депутати районної та місцевої рад, Грицівський селищний голова, члени виконкому Грицівської селищної ради, керівники місцевих організацій та установ, представники місцевих громадських організацій, місцеві підприємці та актив нашої громади.

Основна мета таких заходів (а ГО Асоціація «Відродження Грицева» проводить їх не вперше) забезпечити систематичну та ефективну діяльність щодо розвитку громади у співпраці з місцевою владою та бізнесом. Такі тристоронні спільні зустрічі  носять назву «ГОЛОС ГРОМАДИ». Традиційно вони співпадають з річницею від дня заснування організації. Цього року ми святкували 17 річницю! (24 грудня 1998 року – день заснування).

У вітальному слові президент ГО Асоціація «Відродження Грицева» Василь Джурабаєв розповів про суть зустрічі та нагадав присутнім, який був для організації рік 2015-ий: у цифрах, фото та фактах, над якими проектами працювали, які програми вдалося реалізувати, які ініціативи громади вдалося підтримати. Були озвучені результати соціологічного дослідження «Вивчення потреб громади Грицева».

Особливий акцент – на прикладах успішної співпраці у 2015 році: з організаціями та установами, ініціативними групами та окремими лідерами, громадськими організаціями та місцевою владою.

Кожний мав можливість висловити свою думку та бачення, сказати про успіхи у 2015 році, звернути увагу на уроки, труднощі та, можливо, провали цього року, а також спільно планувати майбутню діяльність у 2016 році. Ці напрацювання стануть основою аналізу та складання подальшого плану роботи організації.

Зустріч завершилася колективним фото, заповненням Дошки успіхів, уроків та планів, плідним спілкуванням з однодумцями за чашкою кави.

PC278322PC278324PC278329PC278343PC278344

Прокоментуйте...
Бажаєте аватар? Завантажте на gravatar!