Нові знайовства…

       7 квітня 2016 року Гриців відвідав  Річард Шепард, керівник проекту Консалтингової групи VESSELKA CONSULTING Ltd. (Британія) Програми розвитку сталого сільського туризму в країнах Причорномор’я (BST) http://www.vesselkaconsult.com/eng/projects/black_sea.html та Наталія Ткаченко, координатор в Україні, Грузії та Туреччині (Київ, Україна).

        Програма BST працює в Україні з 2012 року та об’єднує сільські громади, що обрали як основну стратегію – сталий розвиток. Мета Програми – запустити на території країн причорномор’я (Україна, Грузія, Туреччина) туристичний продукт, який базується на принципах сталого (збалансованого, зрівноваженого) розвитку та послугах сільського туризму. Представники програми шукають в Україні громади, які готові надавати високоякісні туристичні послуги і при цьому бути дружними до природи і розвивати людський потенціал, відновлювати культуру сільської громади.
       Зустрічала гостей і наша бібліотека. Для гостей була проведена  екскурсія бібліотекою, презентовані реалізовані проекти, представлена співпраця з ГО кластером сільського туризму “Оберіг” (Мацюк Л.Р.) та Фондом сталого розвитку “Стара Волинь” (Гнатюк Н.В.), а також відбулася  зустріч з членами Клубу Активних Жінок “Намисто” та проведено майстер клас з виготовлення витинанок. В книзі відгуків залишили гарні відгуки про наше знайомство. Надіємось на подальшу співпрацю.
IMG_2712IMG_2713IMG_2715IMG_2720IMG_2721IMG_2726IMG_2736IMG_2738IMG_2744IMG_2751IMG_2752

Прокоментуйте...
Бажаєте аватар? Завантажте на gravatar!